Cursussen

balans-balans geeft cursussen met als thema balans. Dit betreft spiertesten ( toegepaste kinesiologie) i.c.m basis balans oefeningen.

De kern is: in balans komen én blijven.

Dit wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Je leert praktische oefeningen die gericht zijn op balans. Deze oefeningen kun je dagelijks toepassen en helpen je in je kracht te komen én te blijven.

Je leert te testen (spiertesten) wat versterkend of verzwakkend is voor jouw lichaam (o.a voeding).

In deel 1 leer je spiertesten en oefenen we het spiertesten d.m.v de basis balans oefeningen. Zo leer/ervaar je meteen hoe het is om in balans te komen én te blijven. En je ervaart hoe een versterkende en verzwakkende spiertest voelt en hoe je deze kan corrigeren.

In deel 2 herhalen we deel 1 en gaan we voeding testen. Zo ga je zelf ervaren welke voeding versterkend / verzwakkend voor jou is.

In deel 3 geeft een gecertificeerd Shin Do trainer een introductie cursus Shin- Do en maakt je bewust van je energieveld. Je ervaart welke invloed gedachten en houdingen hebben op jouw energie én op je omgeving.

Praktische workshop die geschikt zijn voor iedereen (zowel therapeuten als niet-therapeuten) We brengen het meteen in de praktijk dus geen theorie aan tafel maar praktische oefeningen.

voor wie ?

- Wil je leren spiertesten (toegepaste kinesiologie) ?

- Wil je kunnen testen welke voeding versterkend/ verzwakkend is voor jouw lichaam?

- Heb jij last van teveel prikkels uit jouw omgeving?

- Wil jij krachtiger en meer in balans zijn in deze hectische maatschappij?

- Wil je bij jezelf leren te blijven in conflict situaties?

- Wil je beter met stress om leren gaan?

- wil je meer aarden, focussen in het hier en nu?


Anderen kun je niet veranderen maar je kan wel jouw houding en balans optimaliseren zodat je hier beter mee om kan gaan.


Geïnteresseerd?

Schrijf je dan snel in!

Ik werk met kleine groepen om kwaliteit en aandacht te bieden.

Vol = vol

Combi balansdag 1 & 2

Wanneer: 2 avonden (18.30 -22 uur)

Kosten: 110,- samen (voor 2 avonden)

Incl. thee, fruit, wat lekkers bij de thee

Balans deel 1

orthomoleculair therapeut Marijntje Antonis Amsterdam. Praktijk balans-balans geeft cursus spiertesten

Losse module spiertesten icm basis balans

Wanneer: d.d ..... van 18.30 - 22.00 uur

Kosten : 55,-

Balans deel 2

orthomoleculair therapeut Marijntje Antonis Amsterdam. Praktijk balans-balans geeft cursus toegepaste kinesiologie

Herhaling spiertesten & voeding testen

Wanneer: d.d ... van 18.30 - 22.00 uur

Kosten : 55,-

NB. Deel 2 kan je alleen volgen als je deel 1 gevolgd hebt.

Kosten

Deel 1 : avond ( 3,5 uur) kost 55,-

Deel 1 & 2 samen: 110,-

orthomoleculair therapeut Marijntje Antonis Amsterdam. Praktijk balans-balans

Locatie

Ondernemerscentrum Kastanjeplein (OCK)
2e Oosterparkstraat 227, 1092 BL Amsterdam

Meer info over de locatie en route informatie vind je hier

Mocht je een groep hebben van minimaal 6 personen, kunnen we in overleg een datum afspreken.

balans deel 1 spiertesten:

Grip op hooggevoeligheid

Je leert hoe spiertesten werkt en hoe je dat bij iemand anders kan toepassen. Het betreft een doe- avond dwz je gaat het zelf ervaren/ beleven/ voelen. Om vervolgens te oefenen met spiertesten zetten we de oefeningen van de basis balans in. Je leert verschillende, eenvoudige maar krachtige balans-oefeningen met als doel: méér bij jezelf te blijven en minder (heftig) te reageren op je omgeving/ prikkels. Je leert te bepalen of je in balans bent met behulp van (spier)testen. De oefeningen om een disbalans te corrigeren kun je ook zonder testen doen. Als je in balans bent, sta je meer in je kracht en kan je meer hebben. Ik maak dagelijks gebruik van deze balansoefeningen zowel bij mezelf als bij mijn cliënten. Deze workshop is geschilkt voor therapeuten die willen leren spiertesten. Bovendien kunnen de oefeningen helpen om meer bij je zelf te blijven bij een consult (geen energie verlies) en als je de client in balans brengt kan het consult dieper doorwerken/ meer impact hebben.
Balans deel 2: voeding testen

Grip op voeding

Staat in het teken van voeding testen. Er zijn veel tegenstrijdige voedingstips in boeken en op internet te vinden. Adviezen zijn vaak algemeen en niet op iedereen van toepassing. Na een korte herhaling van dag 1 (basis balans) ga je zelf uittesten ( bij elkaar) welke voeding versterkend en/of verzwakkend is. Hiermee kun je vaststellen welke intoleranties of allergieën iemand heeft en vervolgens kan je je eetgewoonte hierop aanpassen.. Je ziet een boterham en weet niet of deze van tarwe, spelt of glutenvrij is en test bij elkaar of je hier sterk of verzwakkend op bent. Zo doen testen we ook categorie zuivel. is er verschil tussen rauw melkse kaas, gewone koemelk kaas , geiten/ schapen en A2 melk ? Jouw lichaam gaat het laten zien. Verder komen aan bod: nachtschadegroep, noten

Gezonde voeding & tekorten

Wat is gezonde voeding? wat voor de één gezond is, hoeft voor de ander niet gezond te zijn. Als je weet welke voeding voor jouw lichaam versterkend en verzwakkend is kan je je eetwijze hierop aanpassen. Je krijgt tips en uitleg over waar je op kan letten bij het kiezen, kopen en bereiden van voeding. Uit de praktijk geef ik voorbeelden van de meest voorkomende intoleranties/ allergieën, welke tekorten (vitamines en mineralen) het meest voorkomen en hoe je die zelf kan aanvullen met voeding en/of supplementen.

NB. Je moet Balans deel 1 gevolgd hebben

Trainer:

Marijntje Antonis (balans-balans)

Mee doen?

Mail naar: balans-balans@outlook.com

Meer informatie:

www.balans–balans.nl