Beperkt jouw verleden jouw heden?

Coaching

Met behulp van de BUR methode leg ik de onderliggende gevoelslagen bloot. Dit is het eerste deel van de sessie (intake). Vaak is het probleem waar de client mee komt niet het probleem maar een gevolg van het probleem. Een verslaving is voor een client vaak de "oplossing" van het probleem totdat ze inzien dat de verslaving niet het probleem is maar de reden waarom ze vluchten in hun verslaving.

Het is van belang om je probleem te "ownen".Waar heb je last van? Wanneer doe je dat? Waarom doe je dat? Deze vragen helpen om het echte (onderliggende) probleem bloot te leggen en de bijbehorende belemmerende overtuigingen en vastzittende emoties.

Zo wordt de intentie bepaalt. De intentie bevat datgene wat je gaat loslaten in de illuminatie sessie. Dit is een sjamanistische transformatie- techniek die belemmerende gedachten/ overtuigingen en vastzittende emoties kan transformeren. Om door de weerstand te gaan (ego) helpt een vleugje hypnose.

Een waanzinnige manier om alle belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en niet ge-uitte emoties los te laten en dichterbij jouw ware kern komt.

illuminatie proces

Als het werkelijke probleem is vastgesteld en bepaald is wat de client wil loslaten kan een illuminatie sessie gestart worden.

Dit is een oude transformatie techniek uit het Inca- Sjamanisme.

Met behulp van hypnose en regressie technieken kunnen we door de weerstand heen en kan het brein afdwalen naar triggers die de oorzaak zijn van het probleem. Daar waar ooit het probleem is ontstaan. Zo kunnen er situaties uit het verleden naar boven komen die we doorleven, oplossen- transformeren.

Er wordt gebruik gemaakt van adem-halingstechnieken, van een gekozen steen uit mijn mesa die op de chakra's komt te liggen, van spirituele hypnose /regressie technieken en indien nodig wordt er negatieve energie verwijderd.

Ik help en stuur je om de pijnlijke situaties uit het verleden op te zoeken en op te lossen. Om de emotionele lagen te neutraliseren zodat deze geen trigger meer vormen in het heden.

Alsof het etiketje met emoties van de situatie afgehaald wordt en de situatie zooende neutraler voelt en deze situatie jou niet meer beperkt, niet meer bepalend is in het heden.

 

inca sjamanisme

Binnen het Sjamanisme maken we gebruik van de ziel en tijd.

We "reizen" naar het verleden waar de pijn/ trauma is ontstaan en lossen het daar op zodat het in het heden niet meer opspeelt.

Dit "reizen" gebeurt dmv ademhaling en hypnose techniek. Zo dwalen we in jouw onbewuste af naar waar jouw probleem ooit ontstond.

Bij pijnlijke momenten splitst de ziel zich van het lichaam. Dit gebeurt als het te pijnlijk is voor de ziel. Dit bevestigt de psychologie ook.

Vaak hoor je dat iemand het gevoel heeft dat zij/hij een stukje van zichzelf mist, nooit meer dezelfde persoon is na een ingrijpende gebeurtenis of dat hij/zij geen plezier/passie meer ervaart (zonder beZIELing) of een grote leegte voelt.

Binnen het Sjamanisme noemen we dit SOUL LOSS. Je verliest stukjes van jezelf, er splitsen zich stukjes van jouw ziel af. 

Binnen het Sjamanisme is er een manier om deze zielsdelen weer terug te halen. Dat kan via een zielsreis - SOUL RETRIEVAL- zielshereniging. Deze kan je aanvullend op een illuminatie sessie boeken.